Laddbox Mölndal

R Holm El AB – laddbox Mölndal

Det självklara valet
för Elarbeten

Välkommen till R Holm El AB om du befinner dig i Mölndal och vill skaffa en laddbox – vi är din pålitliga partner för alla dina el- och elinstallationsbehov. Vi är ett erfaret och professionellt företag som är specialiserat på att erbjuda omfattande el- och elinstallationslösningar till både företag och privatpersoner. Oavsett om du behöver hjälp med en enkel elreparation eller en komplett elinstallation så har vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att leverera högkvalitativa resultat.

Om du behöver hjälp med elarbeten är R Holm El AB det självklara valet! Läs mer här.

Vilka vi är

R Holm El AB är en väletablerad elfirma i Göteborg. Här finns utbildade och certifierade elektriker och montörer. I vårt arbete prioriterar vi säkerhet, kvalitet och god service högt. På så sätt kan vi leverera förstklassiga lösningar inom vår bransch.

Vad vi gör

Som företag arbetar vi med det mesta inom el och elinstallationer. Vi arbetar både smått och stort. Få vår hjälp med service, installationer, underhåll, reparationer, felsökning och övriga elarbeten. Arbetet anpassas efter de behov som du har.

VÅRA TJÄNSTER

Datainstallationer

Optimera din verksamhets datahantering med hjälp från R Holm El AB. Här finns expertis och erfarenhet inom datainstallation. Som kund får du effektiva och säkra lösningar för smidig och pålitlig datahantering. Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning!

Elinstallationer

Laddbox Mölndal

När det kommer till elinstallationer kan vi hjälpa till med installation av spotlights, dimmer, vägguttag och mycket mer. Dessutom utför vi installationer av laddbox för elbilar. Vi installerar laddstationer på privata parkeringar, gemensamma parkeringsplatser samt arbetsplatser.

Servicearbeten

Vi erbjuder hjälp med enskilda uppdrag såväl som löpande service på serviceavtal. Här finns kompetensen för att utföra service på allt elektroniskt i hem, fastigheter och industrier. Vår ambition är att hjälpa dig på bästa sätt utifrån dina behov.

R Holm El AB

HILDEDALSGATAN 200, 417 05 Göteborg
070-646 78 43
Laddbox Mölndal